Over ons

Hoe het begon

Ik ben de oprichter van Made by Soosh, Suzanne, en ik maak al jaren hangmatjes en knuffelzakjes voor mijn ratjes. Bij het ophalen van nieuwe ratjes bij een opvang voor knaagdieren, had ik voor de dame van de opvang een paar zakken meegenomen. Een daarvan was wat groot uitgevallen, maar extra ruimte is altijd welkom. Er was alleen iets wat ik mij vooraf niet bedacht had; de hondjes van deze dame hielden ook wel erg van zakken. Dus zo kwam de allereerste hondenslaapzak van Made by Soosh tot stand; per ongeluk.

Sindsdien ben ik gaan kijken naar wat de juiste afmetingen zijn voor een dergelijke zak, aan welke kant bijvoorbeeld de opening moet zitten en hoe ik deze zakken het beste kan maken. Het resultaat is terug te vinden op deze webshop en ons assortiment wordt steeds groter!

De zakken worden door mij persoonlijk gemaakt en ik vind het zeer belangrijk dat ik een mooi product van goede kwaliteit lever. Wij streven ernaar elke bestelling binnen 2 werkdagen aan te bieden bij PostNL. U heeft uw bestelling dan de volgende werkdag in huis.

Een fantastische service en een hoogwaardig product gemaakt van de beste stoffen, vind ik het belangrijkst. Heb je een bestelling gedaan en ben je toch niet geheel tevreden (bijvoorbeeld omdat jouw huisdier in de bestelde maat toch wat krap ligt), neem contact met ons op! Heb je een vraag, opmerking of een klacht? Wij horen het heel graag, want we willen graag dat jij een geweldige ervaring hebt met onze webshop en met ons product! Wij geloven dat voor elk probleem een passende oplossing is. Je kunt ons mailen op info@madebysoosh.nl, we zijn bereikbaar via Facebook (www.facebook.com/madebysoosh) en ook op Twitter (@madebysoosh). 

Hieronder een korte uitleg over het verschil tussen de Basic Line, de Comfort Line en onze maatwerk slaapzakken. 

Basic Line

Deze lijn heeft geen vulling tussen de twee lagen stof. Hiermee is deze lijn vooral geschikt voor honden die graag ergens in liggen, maar geen behoefte hebben  niet te warm willen hebben.

Comfort Line

Deze lijn is gemaakt voor honden die het sneller koud hebben. Bovendien zijn deze slaapzakken ideaal voor eigenaren die graag een slaapzak, een mand én een kussen in één willen hebben. Uitermate geschikt voor op vakantie, onderweg of als u op bezoek gaat en uw hond toch graag een eigen plek wilt bieden.

Maatwerk

Indien u zeer specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen voor een maatwerkoplossing. Made by Soosh zal dan in overleg met u de perfecte slaapzak voor uw hond, kat of ander huisdier creëren. Als u ergens een leuke stof of patroon heeft gezien zullen wij onze best doen hier een leuke slaapzak voor u van te maken. Nadat u contact met ons opgenomen heeft krijgt u binnen enkele dagen een passende offerte.

Ratten

Bent u op zoek naar een knuffelzak, hangmatje of kubushuisje voor uw ratten? Dan verwijzen wij u door naar Friemels & Frunniks (www.friemelsfrunniks.nl). Zij maken allerlei kooi-accessoires voor ratten en andere knaagdieren. Alle winst die Friemels & Frunniks maakt, wordt gedoneerd aan Rattenopvang Leusden.