Laatste nieuwtjes

Allereerst iedereen natuurlijk een fijn, gezond en diervriendelijk 2016! Wij hebben ook tijdens de feestdagen niet stil gezeten. Samen met onze (web)designer hebben we prachtige flyers gemaakt en besteld. Ondertussen zijn ze binnen en staan we te popelen om in Hilversum en hopelijk ook omstreken onze flyer rond te brengen. 

Jammer genoeg zullen we nog even geduld moeten hebben. De product foto's van de nieuwe slaapzak Royal Blue moeten nog gemaakt worden. Dit is de slaapzak gemaakt van  denim en borg en ondanks dat deze nog niet op de shop staat, zijn er al een flink aantal van verkocht! Daarnaast hebben we wat moeite om een van de stoffen waar onze slaapzakken van worden gemaakt in handen te krijgen, dus we zijn druk bezig met onze leverancier om de juiste stof weer in huis te krijgen. 

Als de stof weer op voorraad is en de Royal Blue staat online, dan kunnen we eindelijk gaan flyeren! We zijn zelf erg trots op de flyer en ook de eerste reacties van klanten zijn positief. En dan is het natuurlijk keihard duimen dat de flyer zijn werk gaat doen!

Groetjes,
Soosh

 


Share this post

 • ZqFSuEQVadWl

  GjhUImKrcW

 • PkftBAgxC

  IQrmyMqtj

 • VcYstxQAh

  xflYNWoTGwdpykj

 • lnpQYtyRNIoCWMUg

  GcEXjHfbhZoQ

 • murkTgRyiP

  efuYiVrCPOapLeave a comment