Hondenkerstmarkten

De decembermaand is bijna aangebroken en dat is toch wel de maand van de feestdagen en kerst! Op veel plekken vind je de traditionele kerstmarkten met gluhwein en een gezellige sfeer. Als alternatief hierop zijn er ook hondenkerstmarkten. Met alles wat een hondeneigenaar zich kan wensen, zowel voor zijn / haar hond als voor zichzelf. 

Zo zijn er vaak allerlei outdoorkleding en -laarzen te koop, maar ook zie je bakkers gespecialiseerd in hondenkoekjes, mensen die een prachtige foto of tekening van jouw hond maken, allerlei speeltjes voor je hond en ga zo maar door.

Made by Soosh hoopt binnenkort aan zo een hondenkerstmarkt bij te dragen met de heerlijke slaapzakken voor dieren die wij creëren. Het is nog niet duidelijk waar en wanneer precies, maar we zullen jullie zeker op de hoogte houden!

Het lijkt ons vooral heel leuk om jullie eens te ontmoeten en voor jullie is het fijn om het product eens in handen te hebben voor aanschaf. We zijn ondertussen ook nog steeds druk bezig met marketing om te zorgen dat diezelfde klanten ons weten te vinden. Ook zijn er steeds meer orders binnen aan het komen en ontvangen we met enige regelmaat een foto van een heel erg blije hond of kat heerlijk in zijn slaapzak weggedoken. 

Bedankt voor het lezen en tot snel!

Groetjes,
Soosh


Share this post

Leave a comment