Marketing, marketing en marketing.

We zijn druk bezig met marketing deze dagen. Het doel is dat iedereen die een slaapzak voor zijn hond, kat, fret, konijn, cavia of ander huisdier zoekt Made by Soosh weet te vinden. Onze producten zijn van hoge kwaliteit, comfortabel, betaalbaar en handgemaakt. Dit is allemaal bekend.. bij ons.. nu moet de rest van Nederland en omstreken dit nog te horen krijgen. 

Een mooie website, mooie producten en iDeal om af te rekenen is niet voldoende. Onze potentiële klanten moeten mij natuurlijk wel zien te vinden. Wij zijn actief op Facebook, Twitter, Instragram en op het blog hier op de website. 

Daarnaast zijn we bezig met samenwerkingen met onder andere fora en bloggers. Op deze manier hopen we dat zoveel mogelijk mensen leren van het bestaan van Made by Soosh en de prachtige producten die we leveren.

Gisteren kwam er een order binnen van een hele vriendelijke dame die achteraf mailde met het verzoek om een dagje later dan gewoonlijk te verzenden. Wij doen ons uiterste best om binnen 24 uur van je bestelling jouw slaapzak op de post te doen. Tot nu toe is dit altijd gelukt en een verzoek om het wat later te bezorgen wordt ook altijd rekening mee gehouden. Ze was enorm enthousiast over de slaapzakken en dat is natuurlijk geweldig om te horen!

Hopelijk gaan nog heel veel meer mensen Made by Soosh leren kennen en hun dieren blij kunnen maken met een heerlijke slaapzak. 

 


Share this post

Leave a comment