Slaapzakken, manden en marketing

Zo'n eerste blogpost is altijd een lastige. Wat zal ik opschrijven? Vindt men het wel interessant? Wat als ik onhandige dingen opschrijf of doe? Voor je het weet gebeurt die eerste blogpost nooit. Dus ik ga gewoon een begin maken en vertellen waar we de afgelopen tijd mee bezig zijn geweest. 

Wij maken slaapzakken voor huisdieren. Er zijn al aardig wat dieren in verschillende maten voorbij gekomen: Jack Russells, Sphynxen, Teckels, allerlei katten en ga zo maar door. De Comfort line-slaapzakken zijn ook te gebruiken als mand en dus voor nog meer dieren geschikt. 

Onze ervaring is dat vooral de wat kleinere honden en katten erg genieten van een zak waar ze lekker in kunnen kruipen. Op het moment hebben we nog geen Chihuahua-klanten, maar vermoedelijk zal dit ras ook enorm genieten van ons product. 

Dat is precies waar we mee bezig zijn; marketing. We hebben een goed product, we leveren hoge kwaliteit en we bieden een goede prijs. Nu moet de rest van Nederland dat nog weten! Dus maken we reclame waar dat kan, om onze bedrijfsnaam zoveel mogelijk op het internet terecht te laten komen. Het is best lastig om tussen al de grote dierenwinkels een plekje te veroveren op deze markt, maar het gaat ons lukken! De slaapzakken / manden die wij creëren moeten zeker een plekje kunnen vinden tussen alle standaard en vaak nogal saaie slaapzakken die er op de markt zijn. 

Wie weet hebben jullie nog goede ideeën voor goede marketing / sales acties! Laat gerust wat van je horen :) 

Bedankt voor het lezen en heb je tips, op- of aanmerkingen plaats dan een reactie op deze blogpost. 


Share this post

Leave a comment