De nieuwste stofjes!

Nieuwtjes en updates!

We hebben deze twee prachtige stofjes gekocht/besteld gisteren! De paarse stof met vlinders en bloemen hebben we al in huis en de grijze stof met turquoise accenten is besteld. Daarnaast hebben we een stof die we al hebben, de roze stof met witte sterren (Princess), nu ook in het turquoise besteld.

Er worden ook stalen en prijzen opgevraagd voor de teddy- of knuffelfleece in een aantal kleuren. Extra zachte dus extra comfortabele slaapzakken voor jouw huisdier binnenkort!

Zodra de stoffen binnen zijn worden de eerste slaapzaken gemaakt en zullen we uiteraard onze productpagina updaten. We hopen de paarse stof met aan de binnenkant een zandkleur of bruine teddyfleece te kunnen gaan maken. De grijze stof moeten we nog een mooie kleur voor de binnenkant voor bedenken.

Hou ons in de gaten. Als je niet kan wachten en je wilt de allereerste zijn met 1 van deze nieuwe slaapzakken, stuur dan een mailtje naar info@madebysoosh.nl met als onderwerp 'Pre-order'. 

Liefs,
Soosh


Share this post

 • ebobaqoequfeg

  http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Online Amoxicillin wpt.glxf.madebysoosh.nl.esw.qz http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

 • xajapeqiyuc

  http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500mg Capsules Amoxicillin 500 Mg myx.fggr.madebysoosh.nl.usn.ey http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

 • EKWAoLIqJBnwbCxF

  udRUcKGmliN

 • oiIGBVacgXFfUwDZ

  syGPtpCir

 • DTIjPJpKWaztF

  IruRabAzlfEBsLeave a comment