Ontwikkelingen; nieuwe slaapzakken, nieuwe stofjes en nieuwe ideeën

Het is even stil geweest. We zijn druk met allerlei dingen die naast Made by Soosh bestaan. Werk, gezin, vrienden, hobby's, zie het allemaal maar eens goed te balanceren. 

We zijn bezig met een aantal nieuwe ideeën. Na een aantal beurzen en dergelijke zijn we wat trends aan het ontdekken. Zo is er al meerdere malen de vraag geweest naar een blauwe slaapzak en dan eigenlijk zelfs specifiek de Princess in het blauw. Uiteraard moeten we uit gaan zoeken of dat mogelijk is, maar wie weet tref je binnenkort de Prince aan op de website ;) 

Daarnaast hebben we het gevoel dat er toch meer aanbod gewenst is. Een heleboel mensen weten onze producten te vinden en te waarderen, maar toch weten ook een aantal mensen niet te slagen op onze website. Dus we willen gaan kijken of we ook die mensen en hun huisdieren gelukkig kunnen maken met een slaapzak die voldoet aan alle wensen. 

En dan nog de stofjes. Natuurlijk zoals hierboven aangegeven overwegen we meer slaapzakken in ons assortiment op te nemen en daarbij dus ook meerdere stofjes. We willen ook gaan kijken of we een aantal fleece stoffen kunnen vervangen door teddy-fleece of iets soortgelijks. Extra zacht, extra fluffy en natuurlijk extra comfortabel voor jullie huisdieren!

We houden jullie op de hoogte!

Groetjes,
Soosh


Share this post

 • YDJomUBMtC

  txZUYfoPMAmeG

 • MKqzNsYEZLBbjUT

  ZFypJaQz

 • SoPsfWwMkxYB

  QYyZhUzHbr

 • kZyedicx

  LbuxaQENOGzKqJ

 • HsJMVIbFne

  sEkKgbiUfwndzWBLeave a comment